Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

10 Utrolige Aktiviteter du skal opleve i Dubai

 • LandLord photo

  Burj Khalifa 

  Burj Khalifa er et svært syn ikke at få øje på, når man vandrer i downtown Dubai. Med sine 828 meter er Burj Khalifa verdens højeste bygning og strækker sig mod himlen i et forsøg på at repræsenter, hvad mennesket kan gøre af vidundere. 
  Den majestætiske bygning hus op mod 148 etager og er et symbol på Dubais stolthed og højteknologiske arkitektoniske evner. 

 • Rocket Fit photo

  Palm Jumeirah 

  Palm Jumeirah er verdens eneste palme ø. Selve øen er dog ikke et naturligt fænomen, men er et resultat af kunstigt spredt sand og kloge hoveder, som til sammen har formået at skabe en palmeudformet ø. Øen er et af Dubais vidundere, som et must-see for turisten som gerne vil opleve hele essensen og ideen om Dubai – Vanvid og skønhed. 

 • Rocket Fit photo

  Kite Beach 

  Kite Beach er, som navnet antyder, det perfekte sted at kitesurfe. Faktisk gælder det for al vandsport generelt. Kite Beach er et populært og centraliseret sted i Dubai for de vand glade turister, som gerne vil have noget på opleveren. 

 • Rocket Fit photo

  Ørkenen  

  Den arabiske ørken er et syn for sig, da det er det som omringer Dubai og repræsentere det, som Dubai er gjort af – ørkenland. Dubai var for bare 30 år siden et bakket stykke ørken, og er i dag en af verdens mest udviklede turistparadiser. Der er noget smukt ved at se ørkenen og tænke på, hvor langt Dubai er nået. 

 • Rocket Fit photo

  Operaen 

  Dubais operahus er et af de mest travle af slagsen. Masser af populære kunstnere besøger årligt dette arkitektoniske vidunder, som titter frem fra den travle by og altid foranderlige by – Her står tiden mere stille. 

 • Rocket Fit photo

  Worlds of adventure 

  Hvad er mere ekstremt og spændingspræget end en forlystelsespark? En indendørs forlystelsespark! Dubai har formået at gøre, hvad der som regel er en turistattraktion, som findes udendørs i eller nær mange storbyer til en indendørs udgave. Her er der mulighed for at tage en tur i nogle af verdens mest ekstreme forlystelser – man er vel i Dubai! 

 • Rocket Fit photo

  Dubai Mall 

  Med mere end 1300 butikker er Dubai Mall klart verdens største shopping center. Storcenteret huser endda en indendørs ski bane, som er af olympisk størrelse. 

 • Rocket Fit photo

  Jumeirah Moskeen 

  Jumeirah moskeen er en af verdens mest kendte moskeer, som holder på to ekstremt høje tårne. Det er bygget på en nærmest middelalderlig facon og er en smuk repræsentation af den muslimske kultur. 

 • Rocket Fit photo

  Dubai Museum 

  Dubai museum er en ægte repræsentation af hvad Dubai har været, er og har planer om at blive. Museet kan findes i Dubais ældste bygning, som er Al Fahidi fortet, hvilket skaber et smukt billede af, hvor langt Dubai er nået, når man ser på denne gamle bygning og sammenligner den med det det omgivende miljø. Skyskrabere, moderne infrastruktur og ekstreme monumenter er en sjov forestilling, når man træder ud fra det lille museum

 • Rocket Fit photo

  Dubais mirakel have 

  Dubais mirakel er en kunstigt fremstillet have, som skal forestille at være en tur gennem, hvad der ligner et eventyr. Her kan man hurtigt forvilde sig ind i ideen om det eventyrlige og selv blive i tvivl, om man er med i en vis Disney film om en lille pige, som faldt ned i et kaninhul.