Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

8 af de bedste måder at tilbringe en nat i Kairo

 • Lys- og lyd showet ved Giza pyramiderne

  Lys- og lyd showet ved Giza pyramiderne 

  Giza pyramiderne er ikke kun en oplevelse for sig i dagtimerne, men er en helt anden oplevelse om natten, hvor Giza pyramiderne bliver oplyst af lyseblåt og rødlige lys, som bliver projekteret op mod de stolte og store pyramider. 
  Hertil tilhører der selvfølgelig også et lyd show, som skaber en stemning af, hvor storslået pyramiderne egentlig er, og hvor meget disse oldtidens monumenter egentlig har haft af betydning for fremtiden og nutidens menneske. 

 • Det gamle marked i Kairo

  Det gamle marked i Kairo 

  At shoppe om natten kan hurtigt blive en anden oplevelse end om dagen, hvor menneskerne har en vis tendens til at blive mere festlige efter mørkets frembrud, og når gadelygterne og neonskiltene i butiksvinduerne tændes. 
  Det kan også være en fordel at shoppe og tage ud at spise i nattetimerne da det som regel er lidt hyggeligere og dertil slipper du måske også for at vente i kø ved butikkerne og restauranterne? 

 • Rocket Fit photo

  Hestevognstur 

  For den romantiske partner er der en bred mulighed for at kunne tage sin udkårne med på hestevogn og ride nogle af nattetimerne gennem Kairos smukke gader. 
  Under den ofte klare nattehimmel har Kairo aldrig været smukkere – især når du står overfor en engangsoplevelse med en uforglemmelig tur med din elskede. 

 • Rocket Fit photo

  Natklubben Vent

  Er du ikke til hestevogn, smukke restaurantoplevelser og oplyste pyramider? Hvad der montrods så at lave… Vent, vent, vent! Måske er natklubben Vent så måske noget lige for dig! Vent er en af Kairos vildeste og mest populære natklubber, som ikke må misses, hvis man er i festhumør. 

 • Rocket Fit photo

  The Tap 

  The Tap er en blanding mellem et diskotek og en natklub. Det er en af de meste populære steder at tilbringe nattetimerne på i det aften glade Kairo. Her er der musik og dans og mulighed for både gode mad og drikke. 
  Dog er det god kutyme at reservere entré i god tid i forvejen, da The Tap er af enorm popularitet, hvor de fleste der gerne vil ind, skal have bestilt i forkøbet. 

 • Rocket Fit photo

  Gå en tur langs Nilen 

  Nogle gange er en gåtur langs Nilen alt der skal til for at få hele følelsen er Egyptiske kulturarv og historie ind i krop og sjæl. 
  Her er det nemt at finde sig selv fortabt i den skønne arkitektur som omringer Kairos gader samt det nærmest stillestående nu mørkeblå vand. Nogle gange er den mest simple løsning også den mest indtryksrige. 

 • Rocket Fit photo

  Shahrazad 

  Hvis du ønsker at få et bedre indtryk af den egyptiske kultur og dermed tage del af hele pakken, da kan du have til fordel at besøge Shahrazad. 
  Shahrazad er den egyptiske kultur i en nøddeskal med hensyn til underholdning, hvor du både finder mavedans og den klassiske arabisk musik. 

 • Rocket Fit photo

  Riverside 

  Hvis du er til god jazz, dans, fest og musik, så er Riverside nok noget for dig! Riverside har en smuk placering, idet den ligger ud til Nilen i bydelen Zamalek. 
  Riverside er et hyggeligt sted, hvor der både er mulighed for at kunne slappe, mens også en mulighed for at byde op til dans – hvis ikke de lokale gør først!