Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Dubai Programmer


Klassiske Programmer Dubai, Abu Dhabi og Muscat

Illustration

Dubai

Dubai tilbyder forskellige sightseeing og shopping muligheder for hver rejsende. Med året rundt sol og en kombination af ørkenen og stranden, vil Dubai feje dig med de fascinerende udsigter. 
Der er forskellige eventyraktiviteter at være en del af. Desert Safari er en berømt aktivitet, som de fleste turister nyder. Skydiving er også yderst foretrukket blandt turisterne. Hvem ønsker ikke at svæve som en fugl over denne ikoniske by? Nybegyndere såvel som erfarne skydespilere elsker dropen her. 
Der er også en række sejlads og vandsport muligheder for eventyr elskere. Du kan slå bølgerne og nyde adrenalinhastigheden.
15,950 Kr. ......................................................................................................................★★★★★

Illustration

Dubai, Abu Dhabi, og Muscat

Bad i Abu Dhabi! Svøm i det skinnende turkisfarvede vand, slap af på fantastiske kridhvide sandstrande eller rejs tilbage i tiden i Dubais sejler arv, der strækker sig tilbage i århundreder. Fra wake-boarding og Kite surfing, cruising i en traditionel perlebåd eller moderne luksus dhow til kajakroning gennem vores naturlige mangrove skove for at nyde lidt frisk luft ombord på en sejlkatamaran. Mærk tempoet i en speedbåd langs De Forenede Arabiske Emiraters kyst. Emiratets farvande er lig din opdagelse! Muscat er den moderne hovedstad i Oman og tilbyder besøgende en fantastisk kombination af gammelt og nyt. Fra det arkitektoniske mesterværk, der er Sultan Qaboos Grand Mosque, til sit robuste bjerglandskab og betagende strande, undlader denne by aldrig at underholde og inspirere.

19,900 Kr........................................................................................................................★★★★★