Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Abu Dhabi

Abu Dhabi er den storslåede kronjuvel af en hovedstad i de Forenede Arabiske Emirater. Abu Dhabi, som en gang var en lille flænge af en fiskerby, er i dag en af verdens mest vidunderlige, multikulturelle og højteknologiske byer. Med sine enormt smukke bygninger som rækker op mod skyerne, er bare et af de mange kendetegn som der er ved Abu Dhabi – Selvom skyerne så sjældent er tilstede. Abu Dhabi er nemlig en by som er selve beskrivelsen af luksus og søger efter at have fokus på sine beboere og byens mange turister for at sikre dem en uforglemmelig tid, når du befinder dig inden for byens grænser.  
Med tonsvis af shopping centre, restauranter, skønne seværdigheder og imponerende byggerier er Abu Dhabi er turistmekka. Der er som altid i Abu Dhabi gang i den og det er virkelig en by som der ikke kan sidde stille, hvilket også kan ses på den tid det har taget at få denne storslåede by op på benene. På blot 25 år har byen udviklet sig fra at være en bunke sand til at være et af verdens mest henrivende og fremtidsagtige byer, med tonsvis af turister årligt. 

  • Turismen er klart i fokus i Abu Dhabi og turisme er noget de helt klart også kan finde ud af! Abu Dhabi er nærmest en genskabelse af den bibelske fortolkning af paradis og er symbol for lysten selv med sit fokus på det luksuriøse og det storslåede. Abu Dhabi er dog modsat Dubai mere retningspræget, når det kommer til det kulturelle møde mellem forskellige nationaliteter. 

    Abu Dhabi

    I Abu Dhabi skinner den arabiske kultur nemlig primært igennem og bidrager med en slags fundamentalistiske værdier i forhold til de arabiske traditioner og forståelse af velfærd og velvære, hvilket klart er en positiv oplevelse, når man gerne vil opleve verdenen med nye øjne i en fremmed kultur.

  • Tiden står ikke stille i Abu Dhabi, men den er idet mindste mindre hastig i sin hverdag i forhold til Dubai, vis historie læner sig en del af ad Abu Dhabis. Abu Dhabi kan dog ikke klassificeres som en stillestående by, da der hele tiden bliver bygget nye byggerier og altid er gang i gaderne. Med smukke templer, kridt hvide sandstrande, lyseblåt vand og høje bygninger er Abu Dhabi klart en fryd for øjet. Især når man husker på, hvad Abu Dhabi var tilbage i 1990’erne – en ide. Det er let og simpelt at komme rundt i Abu Dhabi, hvor taxapriserne er lave, der er et nyt metrosystem på vej og lufthavnen er centraliseret i byen. 

    Abu Dhabi

    Det er dog vigtigt at huske en vandflaske og en godmængde solcreme, idet Abu Dhabis tørre og solrige ikke er til at spøge med. En kold dag i januar måned er som regel 22 grader, mens en varm sommerdag i juli nemt kan overstige de 38 grader. Så hvis du søger væk fra den ironiske fortolkning af ordet ”sommer” herhjemme, så er Abu Dhabi helt klart løsningen med deres ofte skyfrie, klare og varme vejr, som så sjældent går nogen steder. 

Følg os: