Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Dubai

Dubai er blandt verdens største turistbyer. Dubai er placeret i de Forenede Arabiske Emirater og er kendt for at være en af de mest højteknologiske og moderne byer i verdenen med sine mange enorme skyskrappere og multikulturelle befolkning. Når man tænker på Dubai, er det første man tænker på nok økonomi og turisme, hvoraf at disse to instanser klart er vigtige elementer for Dubai som en populær rejsedestination. I Dubai er alting større. Med verdens højeste bygning, verdens største springvand, verdens højeste hotel er Dubai klart en by, som sigter efter at gøre og bygge alt, hvad du allerede kender – bare større og med mere stil. 
På de sidste 30 år har Dubai formået at få et navn for sig selv gennem alt deres omtale om deres ambitiøse projekter, luksuriøse hoteller og mange specielle aktiviteter, som man kan foretage sig i byen. 

 • Byen holder på over 2,5 millioner beboere, som hver især ofte har meget forskellig baggrund. Dubai er en by af kulturmøder, hvilket betyder, at byens befolkning består af folk fra nær og fjern. Befolkning består dog mest af indere, pakistanere og filippinere. Det er dette kulturmøde, som gør Dubai til den by den er i dag, og som er en af Dubais vigtige værdier. Det er ikke unormalt at en nordmand bor lige ved siden af en Saudi araber eller at en tysker bor ved siden af en amerikaner. Kulturmødet er på denne måde, det der gør, at Dubai er så populær en turistattraktion, da at være i Dubai er som at besøge hele verdenen på ét sted, hvilket ikke kan opleves på nogen anden måde noget som helst andet sted på kloden. 

  Dubai

  Dubai er kendt for deres varme og tørre vejr, deres enorme byliv, dyre biler, teknologi og innovation og kridhvide kunstige strande. At strandene er kunstige, er dog ikke en dårlig ide, idet deres sand er importeret fra nogle af verdens fineste strande, hvilket også siger noget om Dubai og deres øje for luksus og kvalitet. Intet i Dubai er småt, men det kan samtidigt heller ikke blive for stort. 

 • Dubai virker nærmest til at være i konkurrence med sig selv, om at overdøve den ene verdens rekord efter den anden eller bygge den næste nye store bygning efter den sidst omtalte overhovedet står færdig. Dubai er et ferieparadis for enhver – ingen undladelser. 

  Dubai

  Dubai er et verdensmedium som har et utal af oplevelsesmuligheder, attraktioner og historier at blive fortalt. Dubai er et symbol på verdenen i bevægelse og ser ud til aldrig at kunne stå stille. 
  Dubai kan bedst klassificeres som en by af ekstremer. Igen, lige fra verdens højeste bygning på 82 meter, men også i forhold til, at de har bygget verdens største shopping center – Endda verdens eneste som også indeholder en indendørs skibakke… Hvis man nogensinde har været på et femstjernet hotel og tænker at fem stjerner måske ikke var nok, så er Dubai helt klart stedet at tage til. Hvis Dubai ikke kan stille dine ferieforventninger tilfreds, så er der intet der kan!

Følg os: