Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

El Gouna

El Gouna er selve beskrivelsen af et ferieparadis. El Gouna er modsat mange andre populære feriedestinationer ikke lokaliseret langs Nilen, men denne lille troppe by ligger ud til Rødehavet, hvor dens smukke og karakteristiske ydre er det som byen ofte kendes på. 
El Gouna er kendt for have det de rolige blå bølger langs den østlige liggende kyst og de høje sandbjerge mod vest efterfulgt af den endeløse orange ørken. Endnu smukkere bliver El Gouna som feriedestination, når man som turist besøger de mange laguner og kanaler som findes i og nær den lille flænge af ideen om paradiset selv. 

 • De mange restauranter og shopping muligheder er også det som gør El Gouna til et turistfyldt sted, hvor de rolige og frydelige omgivelser er med til at skabe en følelse af velvære, som har til evne at forsikre den travle rejsende at man er på ferie. El Gouna er både interessant for den eventyrlystne rejsende og for den lille samt store børnefamilie, som gerne vil søge ly fra den travle hverdag og opnå total stilhed eller søge efter spænding og dykke i de ekkofyldte laguner.

  El Gouna

  Bjergene som grænser op til byen er karakteristisk ved El Gouna og skaber en fornemmelse af, at være isoleret fra omverdenen men på en fredfyldt og problemfri facon. I El Gouna er der ingen grund til bekymringer, og tiden står nærmest stille i den lille verden – skjult fra resten af verdenen. Ved byens hvide sandstrande er der et bredt udvalg af aktiviteter, som den enkelte turist kan udøve og hygge sig med. Hertil kan børnene eksempelvis lege i sandet og bade i det lave vand, som findes ved de fleste kyststrækninger langs El Gounas strande, mens man selv er ude og dykke eller dyrke vandsport. 
  Her er der gode muligheder for at kitesurfe, windsurfing og bade. El Gouna har også en smuk og fuldstørrelses golfbane, som kan være en oplevelse for den øvede såvel som for nybegynderen. 

 • Hele 18 huller er til stede og selve golfbanen ligger tæt op ad bjergene, hvilket bidrager med en skønt scenisk baggrund, når der skal spilles golf med vennerne eller familien. Hvis du nogensinde skulle blive træt af at spille golf på El Gounas skønne og stolte golfbane, da er det måske tid til at dykke en tur under det blåbølgede hav. På bunden får du muligheden for at svømme blandt de farvestrålende koraller og fisk, som er mere end blot idyllisk, når solens stråler skinner igennem for oven. 

  El Gouna

  El Gouna er i sig selv et ferieparadis, som holder på et hav af muligheder, hvad end du ønsker en afslappende feriemulighed eller er eventyrlysten og vil en tur på golfbanen, ude og kitesurfe og ned en at dykke i det lyseblå vand. El Gouna bidrager med en naturlig og afslappet atmosfære på dets lille bjergomsvøbte område.
  El Gouna er paradiset selv i en nøddeskal og er klart en oplevelse for sig, når man gerne vil væk fra storbyens trængsel og alarm. Når man taler om at tiden virker til at stå stille, så må der næsten kun kunne være tale om El Gouna!

Følg os: