Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Hurghada

Hurghada er en af Egyptens mest travle turistbyer og ligger lige ud til Det Røde Hav. Byen tog sin start i begyndelsen af 1900-tallet som værende en simpel fiskerby blandt mange. I 1980’erne tog byen dog en ny drejning. Væk kom fokusset fra fiskeriet og ind kom turisterne fra nær og fjern for at se byens skønhed. I dag er er byen en klar favorit blandt turister og turismen er stadig stigende i byen den dag i dag. 
Hurghada er et ferieparadis, hvor der er masser af muligheder for at kunne slappe af, sole sig og indgå i forskellige og eksotiske aktivister. Hurghada er en feriedestination som ikke blot er et by af mange, men en ferielokation, hvor alle kan opholde sig; om man så er en børnefamilie, to venner, single eller en eventyrlysten pensionist! Der er et stort antal muligheder for enhver af både oplevelse og afslapningsmuligheder, hvilket gør, at der både er plads til at bygge sandslotte på stranden i eftermiddagssolen og at feste i aftentimerne på et af byens mange natklubber og barer. 

 • Derudover er der også mulighed for at udforske Det Røde Havs koral- samt fiskeliv under det lyseblå vand. Dykning er nemlig særligt populært i Hurghada, hvortil der også er mulighed for at tage et dykkerbevis – hvilket man måske kan have gavn af senere i livet, når resten af verdenens have skal undersøges! Korallivet og marinelivet generelt set er en oplevelse for sig. Udover koraller og fisk bliver der ofte udført guidede ture i form af dykkerekspeditioner til diverse skibsvrag i Det Røde Hav når Hurghadas kyst. 

  Hurghada

  Havets dyb byder på en så billedskøn oplevelse, at den sørger for, at det ikke bliver sidste gang du dykker i Egypten. Når du dog kommer op fra vandet igen, da når solen nok allerede at tørre dig inden du kan nå at række ud efter dit badehåndklæde. 

 • Klimaet er som regel altid varmt og tørt og bør altid nydes med en kølig flaske vand ved hånden, når du skal rundt og opleve, hvad byen har at tilbyde. Den varmeste måned at rejse til Hurghada er klart i juli måned, hvor dagtemperaturen hurtigt kan nå op over de 36 grader, mens vandet ofte hen i August typisk bliver 28 grader i gennemsnit. Du kan uanset rejsetidspunk på året ikke forvente en dag under de 20 grader, da dag som disse kun hører til sjældenhederne. 

  Hurghada

  På Hurghada El Memsha, som er populær vej i byen, er de 24 timer i døgnet altid noget at lave. El Memsha har tonsvis af restauranter, hoteller, butikker, supermarkeder og turistattraktioner som barer og natklubber. 
  Det eneste problem der er med at besøge Hurghada er, at der er så meget at se, at du nok ikke når at få det hele at se på par et par få dage. Der er masser af aktiviteter, strande, butikker og restauranter og nattelivs muligheder, så der er ingen undskyldninger for ikke at have oplevet noget! Hurghada er byen for alle; store som små, familier som singler. 

Følg os: