Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Kairo

Kairo som er Egyptens hovedstad, er uden tvivl en af de mest historierige og smukke byer i Egypten og er endda den største by i hele Afrika. Kairo blev til i året 969 og kan i dag klassificere sig som en verdens by med et rigt kultur liv. Med deres velkendte film festivaler, operahus, smukke afrundede bygninger og moderne kunstværker er Kairo klart et populært rejsemål, idet der er så stort et fokus på bylivet og historien. 
Kairo er derved en historisk by, men er samtidigt også blevet moderniseret gennem de sidste mange år og tiltrækker derfor turister fra nær og fjern, som gerne vil opleve Kairos kultur og religiøse strukturer, men så sandelig også byens liv og hjerte som har grobund i den Egyptiske kultur. 

 • Nilen strækker sig gennem hele Kairo og er derfor er godt sted at tage ud og sejle på floden. Ude på floden kan du næsten nå at få hele Kairo at se på blot få timer, og derved kunne danne dig et overblik over, hvilke bydele der virker mest interessante at besøge på landjorden. Blot 10km fra Kairo finder du hele Kairos vartegn og endda nok nærmere hele Egyptens vartegn – Giza Pyramiderne.

  article image

  Pyramiderne i Giza og sfinksen er blandt turister ofte det vigtigste rejsemål at sætte sig for, hvis man tager til Egypten. Disse pyramider med deres mange myter, skrøner og spændende historie kan alt sammen opleves lidt sydvest for Kairo i den skønne bydelen Giza. 

 • Kairo er en travl by med over 9.6 millioner indbyggere og der er altid noget at lave, siden butikkerne, barerne og restauranterne ofte er åbne til langt ude på natten. Bylivet i aftentimerne kan derfor blive til mere end blot takeaway og tidlig søvn, når du i stedet kan tage på et af Kairos mange fine restauranter og opleve Kairo i nattetimerne og måske endda tage til Giza og se solen stige op over pyramiderne.

  article image

  Hertil er Kairos taxaer en god måde at komme rundt på i den store by, da priserne på at komme rundt er lave og ikke slider så meget på fødderne, når den eventyrlystne turist skal se, hvad Kairo har at byde på af kultur og skønhed.
  Når du besøger Kairo, så besøger du både en af verdens mest moderniserede byer, men samtidigt også en af menneskets vigtigste historiske byer, som skaber et tilbageblik for øjnene af dig af det gamle Egypten og en kultur fra en af verdens største kulturer blandt de gamle civilisationer. Kairo er hjertet af denne kultur, som har sat spor i menneskets kulturelle udvikling gennem de sidste 4000 år og er intet andet end et magisk møde mellem fortid og nutid. Kairo med de nærliggende verdensvidundere er et symbol på, hvad mennesket kan opnå af storhed og fald i den tabte tråd mellem fortidens storslåede værker og vores lyst til at genskabe den i vor dage. I disse dage er Kairo heller ikke fyldt med tusindvis af turister og det er derfor et godt tidspunkt at besøge Kairo på, hvor du ikke skal stå i kø i timevis for at opleve Kairo og byens storslåede kultur.

Følg os: