Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Luxor

At opleve Luxor er som at rejse igennem oldtidens overvældende historie. Luxors vartegn er ikke få, men nærmest det modsatte. I Luxor finder du nemlig Kongernes Dal, Tutankhamons gravkammer, Dronning templet og selvfølgelig Luxor- samt Karnak templerne. Der er derfor et væld af muligheder, når du tager den historiske by, Luxor. 
Luxor er et tilbageblik på de gamle civilisationer og selve oldtidens mange værker. Luxor er derfor en historisk by, hvor der findes mange skjulte skatte og guidede ture for at belyse disse skatte, som vi er blevet efterladt af oldtidens menneske. Egypterne er i sig selv et folk af mange historier og skønheder, som kommer til udtryk gennem historien og de efterladte levn vi har fra fortiden, som der i den grad er mange af i byen Luxor. Luxor er som mange andre byer placeret langs Nilen, hvilket har betydet mere for denne oldtidens Egyptere end blot et smukt syn, når solen stiger op over Nilen, men har samtidigt også været en vigtig ressource for Egypterne. 

 • Nilen har både betydet økonomiske goder, handel og drikkevand i det endeløse varme og tørre sommervejr, som findes i Egypten. Resterne er de tabte templer og haver er i dag næsten et lige så smukt syn, som de sikkert har været dengang de blev opført for cirka 3500 år siden. At se ruinerne, templerne og de tabte haver er af nærmest metafysisk størrelse, når man tænker på, hvordan tidens tand har bearbejdet fortidens store og uforklarlige byggerier og værker. 

  Luxor

  Udover Luxors tidløse og smukke historiske monumenter og bygninger er der også mulighed for at opleve Luxor for oven i luftballon eller væk fra den faste jord under fødderne på en bådtur over Nilen. Der er derudover også mange andre muligheder for at opleve Luxor, hvortil du blandt andet kan opleve Luxor på hesteryg gennem dalene og rundt til de forskellige monumenter.

 • Luxor er en rejsedestination, som er fyldt med forskellige oplevelser for den historieinteresserede turist eller den som gerne vil opleve sjælen af, hvad det gamle Egypten er og var. Historien er nemlig ofte mere spændende end fortiden og endda ofte smukkere, hvilket man helt klart kan få en fornemmelse ved at besøge Luxor. 
  Intet tempel er ens, ingen historie er ens. Det er det som Luxor kan: Det kan få dig til at se Egyptens historie på en helt anden måde, når du får lov til at opleve Egypten på egen fod eller sammen med en guide, idet du kommer helt tæt på og får lov til at stå ansigt til ansigt med historien selv. Der er intet mere smukt, metafysisk eller større end Luxor og dets mange spændingsfyldte myter, fortællinger og historier. 

  Luxor

  Med verdens største opførelse af templer, statuer og museer er Luxor klart en rejsedestination, som har af stor betydning, hvis du gerne vil komme helt tæt på historien og dens betydning for den nutidige Egyptiske befolkning. Egypterne holder for eksempel en kæmpe årlig fest for oldtidens Egyptiske guder, hvilket også er en oplevelse for sig, hvis man kan time sin afrejse med årets største og befolkning.

Følg os: