Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Marsa Alam 

Marsa Alam er det turisten ville kalde for et dykkerparadis. Marsa Alam, med dets krystalblå vand, er kendt for sit marineliv under det smukke vand som grænser op til byen. Byen ligger som modsætning til mange af de andre populære rejsedestinationer i Egypten ud til Rødehavet og ikke langs Nilen som en af de få. Marsa Alam er ikke som de mange andre Egyptiske turistbyer med fokus på vandet. 
Marsa Alam er nemlig ikke blot for dem som ønsker sig en lækker badeferie med tonsvis af muligheder for spisning, sol, strand og sommernætter der aldrig hører op. Byen er nemlig en speciel en af slagsen, da der er fokus på dykning og det mangfoldige fiske- og koralliv som findes under de rolige bølger. 

 • Marsa Alam tilbyder en enestående oplevelse for at kunne dykke blandt fiskene og glemme alt om hverdagens travle timer og i stedet bare slappe helt af i det blå. Det er blot inden for de sidste 10 blevet til en populær rejsedestination, idet mange nyere rejsende opdagede hvad Marsa Alam holder på at skatte på oplevelseskontoen under vandet. 

  Marsa Alam

  Hertil er der op til flere dykkercentre lokaliseret i byen, hvortil der også er mulighed for at tage sig et dykkerbevis. Nogle af verdens smukkeste rev ligger meget tæt på Marsa Alam og er et syn for sig sammenlignet med mange andre af verdens mest skønne rev. 
  Rødehavet er som regel et af de bedste placeringer at bade og dykke, men specielt er det for Marsa Alam, som har et bredt udvalg af muligheder for både at dykke, snorkle og bade kort udenfor denne fantastiske by. Livet i havet er mangfoldigt og er et af de bedst bevarede rev der findes på kloden og ser på ingen måde ud til at forsvinde lige foreløbigt. Marsa Alam er derudover også en by, som sigter efter at tilbyde deres turister den bedste oplevelse inden for byens område, hvor der i dag er alt, hvad man som rejsende kunne drømme om. 

 • Gode restauranter, masser af muligheder for at overnatte på alt fra 3 stjernede til 5 stjernede hoteller og selvfølgelig nogle spændingsfyldte oplevelser for den eventyrlystne turist, som gerne vil have udvidet sin horisont. 

  Marsa Alam

  Om du er erfaren dykker eller ej er lige meget for oplevelsen, da Marsa Alams rev er noget helt for sig selv og kan ikke sammenlignes med noget andet rev i verden. Slap af på stranden, nyd en sodavand i skyggen og føl dig som en fisk i havet blandt det enormt biodiverse og farverige marineliv som findes i revene udenfor Marsa Almas kyst. Vejret i Marsa Alam er typisk omkring de 35 grader om sommeren, men kan nå helt op på de 40, når den Egyptiske solgud, Re, beslutter sig for det. 
  Marsa Alam er for de fleste, det sted den travle og historieelskende turist tager hen mod, når at der er brug for at slappe helt af og i stedet opleve det idylliske blå hav og dets skatte i form af det farverige vidunder som findes på bunden af havet uden for Marsa Alams kyst. 

Følg os: