Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Tel: 39 69 07 07 - 31 50 07 07 E: kd.resjerta%40eciffo

Sharm El-Sheikh

Sharm el-Sheikh var for blot hundrede år siden en lille fiskerflænge af en by, som levede godt og vel af fiskeriet i sin tid grundet den nærliggende og rige akababugt som udmunder sig ved byens placering på den sydlige del af Senai-halvøen. Fiskerbyen blev dog taget med storm, idet turister fra hele verdenen opdagede byens skønhed og smukke strand med krystalblåt vand. Med varme og tørre somre og vintre, lange naturlige strande og bredde muligheder for at opleve, hvilke skatte der findes under det krystalblå vand, hvor over 250 fiskearter lever i den nærmest stillestående strøm.
Mange spændingslystne turister har opdaget denne smukke placering i Egypten, hvilket også har spejlet sig i byens resortmuligheder. I 1982 var der blot 4 resorter, hvilket blot 18 efter blev udvidet til over 91 grundet den store efterspørgsel på et af Egyptens mest smukke skatte. Hertil medførte også en stigning i turistantallet som steg fra blot 60.000 til hele 5.1 millioner årligt og byen har gennem de seneste par år udviklet sig til at blive en af Egyptens mest moderne byer. 

  • Byen har opnået en status blandt mange rejsende som værende en del af deres bucketlist over steder som bare SKAL besøges såvel som opleves. Sharm el-Sheikh er hertil også blevet en by som sigter efter kvalitet, når det kommer til deres infrastruktur. Med flere gader belyst med energi fra solpaneler, en stor og central lufthavn og vejnet som er nemme at navigere sig mellem, da er det svært at fare vild og nemt at navigere sig til den næste store oplevelse. Scuba Diving er især en oplevelse, som de fleste turister sigter efter at opleve i Sharm el-Sheikh. 

    Sharm El-Sheikh

    Byen har op til flere Scuba Diving muligheder på tværs af de mange lang og hvide sandstrande langs byens vestside. Her er det svært at se, hvor den varme sandstrand ender og det krystalklare vand begynder, idet du træder ud i bølgen blå. ”Bølgen blå” er måske endda for meget sagt, da vandet delvis ofte ser ud til at være stillestående. På grund af dette, da er Scuba Diving og vandsportsaktiviteter især populært. 

  • Sharm el-Sheikhs strande er klart et af de bedste steder i verdenen til at dyrke vandsport eller dykke, da scenariet under vandet er varmt og indbydende med tonsvis af farverige koraller og fisk, hvilket gør det til et af de bedste steder at dykke. At opleve dette marineliv er en uforglemmelig oplevelse, som for de fleste fremtræder idyllisk og naturrigt. 

    Sharm El-Sheikh

    Byen tilbyder også deres turister muligheden for at dyrke en masse forskelligartet vandsport. Hertil får man langs strandene mulighed for at dykke, snorkle, vindsurfe og sejle med kano. Oplevelserne er mange i Sharm el-Sheikh, hvis man er til mere end blot god mad og drikke samt sol, strand og vand. Sharm el-Sheikh er et ferieparadis med tonsvis af muligheder for at opleve livet under havet og på den måde opnå en fornemmelse af at kunne sætte tiden i stå i havets scenariske dyb og på den måde slippe hverdagens stres og jag i det tidløseocean. 

Følg os: